Airco

Airco service Weert

Airco service, wat is dat precies? Airco service is het onderhoud aan de airco van uw auto. Veel mensen denken dat de airco onderhoudsvrij is, maar dat is helaas niet het geval. Wij raden u aan om uw airco ieder jaar een onderhoudsbeurt te geven. Uw airco verliest namelijk jaarlijks acht tot tien procent koudemiddel. Vooral wanneer uw airco niet (goed) werkt raden wij u aan om even langs te komen. Uw airco kan namelijk lekken of kapot zijn. In overleg met u spreken we dan af hoe we de airco gaan behandelen.

Veiligheid & een prettig klimaat

Tijdens koude en vochtige dagen zorgt een airco ervoor dat uw beslagen ruiten snel ontwasemen, zodat u veilig de weg op kunt. Daarnaast zorgt het airco systeem in de zomer voor een prettig klimaat in de auto, zodat u fris achter het stuur kunt zitten. Alle binnenkomende lucht wordt zowel gekoeld als gereinigd. Om de luchtkwaliteit hoog te houden en om vette ruiten te voorkomen is het aan te raden om ook buiten onderhoudsbeurten om de stof- en pollenfilter van uw auto tijdig te vervangen.

Onderhoudsbeurt nodig?

Onze garage bevindt zich in de mooie stad Weert, dicht bij de Belgische grens. Ook vanuit die regio's bent u bij ons dus van harte welkom en kunt u goed terecht. Tom Gielis airco service in Weert kan uw airco een onderhoudsbeurt geven tegen een aantrekkelijk tarief, veel goedkoper dan bij een dealer. Om uw airco te vullen en onderhouden maken wij bovendien gebruik van moderne en milieuvriendelijke apparatuur.

Auto airco service Limburg

De airconditioning van uw auto is een geavanceerd onderdeel dat zorgt voor veel comfort. Storingen aan uw airco moeten zorgvuldig bekeken worden. De kennis en ervaring die hiervoor nodig is, is aanwezig bij Garage Tom Gielis in Weert, Limburg. Vóórdat wij een handeling uitvoeren, controleren wij altijd eerst of er wel een reparatie nodig is. Bij onze auto airco service in Limburg horen o.a. de volgende diensten:

  • reparaties aan uw airco;
  • het leveren van airco-onderdelen;
  • reparaties aan leidingen en slangen van de airco;
  • het reinigen van uw aircosysteem;
  • het onderhouden van uw airco.

Voor vragen over onze airco service in Limburg neemt u contact met ons op.

Contact