info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
APK keuringsstation Weert

APK keuringsstation Garage Tom Gielis keurt uw auto professioneel!

Slijtage aan een auto is normaal, maar het is belangrijk dat u te allen tijde veilig de weg op kunt. Garage Tom Gielis is er voor u! Wij zijn een APK keuringsstation in Weert dat al vele jaren op een professionele wijze alle modellen auto's onder handen neemt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voldoen aan al uw wensen en eisen en zijn wij in staat om voortdurend kwaliteit te leveren. Plan hier uw APK afspraak >>

Onze diensten

Garage Tom Gielis is een APK keuringsstation voor zowel personen- als bedrijfsauto's tot 3500 kg rijdend op benzine, diesel en gas. Naast het keuren van auto's, behoort het succesvol begeleiden van bijkomende administratieve zaken ook tot één van onze diensten die wij u kunnen leveren.

De garanties van Garage Tom Gielis

Garage Tom Gielis staat voor duidelijke prijsafspraken en een eerlijke keuring, zodat u altijd precies weet waar u financieel aan toe bent. Mochten er onverwacht toch afkeurpunten worden gevonden, dan kunt u zelf kiezen waar u deze reparaties wilt laten uitvoeren. Daarnaast hebben wij uitsluitend opgeleide mensen in dienst die door het volgen van diverse cursussen op de hoogte zijn van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot hun vakgebied.

Laat u uw auto APK-keuren bij Garage Tom Gielis? Dan bent u verzekerd van een snelle, zorgvuldige en professionele keuring.

Contact