info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
APK onderhoud en reparatie

Auto APK keuringsstation Weert. Autogarage Tom Gielis

Uw auto moet aan een aantal keuringseisen voldoen voordat deze de weg op mag. De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor auto's is in Europa wettelijk verplicht en kunt u laten uitvoeren door een RDW erkend bedrijf. Garage Tom Gielis is zo'n RDW erkend APK keuringsstation voor onderhoud en reparatie in Weert.

Een begrip in de regio Weert

Inmiddels is Garage Tom Gielis een begrip in Weert en omstreken voor onderhoud en reparatie in Weert voor uw auto, bestelbus, camper en ga zo maar door. Inmiddels hebben wij al tienduizenden auto's gekeurd en daardoor zijn wij in staat om iedere auto APK te keuren.

Keuringseisen waaraan uw auto moet voldoen

Wanneer u uw auto APK wilt laten keuren, moet uw auto voldoen aan een aantal keuringseisen. Dit zijn zowel algemene keuringseisen als eisen voor bijvoorbeeld de voorruit, de vergrendeling, de gordels en de verlichting van uw auto. Garage Tom Gielis is bekend met al deze eisen en kan daarom vaststellen of uw auto aan al deze eisen voldoet. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kunnen wij voordelig een reparatie uitvoeren zodat u weer veilig en gekeurd de weg op kunt met uw auto.

Afspraak maken voor onderhoud en reparatie in Weert?

Moet uw auto APK gekeurd worden en wilt u een afspraak maken bij Garage Tom Gielis voor een goedkope én professionele keuring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Contact opnemen kan via info@garagetomgielis.nl of telefonisch via 06-21435196. Tot ziens in Weert!

Contact