info@garagetomgielis.nl
APK

APK

De APK-keuring (Algemene Periodieke Keuring) voor uw auto is in Europa wettelijk verplicht. Om in uw auto te mogen rijden, moet deze voldoen aan een aantal keuringseisen. Om uw auto APK te laten keuren moet u naar een door het RDW erkend bedrijf. Garage Tom Gielis is een RDW erkend APK keuringsstation en kan uw auto keuren. De APK van uw auto moet meestal jaarlijks vernieuwd worden.

Keuringseisen apk check

Wanneer u met uw auto voor een APK check gaat, zal uw auto moeten voldoen aan een aantal keuringseisen. Er zijn niet alleen algemene keuringseisen, maar ook eisen voor de spiegels, uw vooruit, de wielophanging, de vergrendeling, de carrosserie, de gordels en de verlichting. Garage Tom Gielis kent al deze eisen en controleert of uw auto aan deze eisen voldoet. Indien er iets niet in orde is, kunnen wij dit direct voordelig voor u maken. Zodat u weer veilig de weg op kunt.

Afspraak APK Weert

Wilt u bij Garage Tom Gielis een afspraak maken voor een goedkope APK in de buurt van Weert? U kunt bij ons terecht wanneer het u uitkomt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken: bel naar 06-21435196 of stuur een e-mail naar info@garagetomgielis.nl

Contact