info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Auto onderhoud

Auto onderhoud nodig in Weert?

Niets is vervelender dan wanneer uw auto u in de steek laat. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig auto-onderhoud laat doen. Hiervoor kunt u terecht bij Garage Tom Gielis in Weert. Wij onderhouden uw auto en vullen bij elke onderhoudsbeurt uw onderhoudsboekje in. Hierdoor zal uw auto bij inruil meer opleveren en bovendien zorgt dit ervoor dat u uw auto gemakkelijker kunt verkopen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u veilig de weg op kunt.

Garage Tom Gielis beschikt over moderne apparatuur waardoor ieder voertuig tot in de kleinste details snel en efficiënt gecontroleerd kan worden. Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen en echt vakmanschap. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van optimale kwaliteit!

Voordelig auto onderhoud

Bij Garage Tom Gielis doen wij niets zonder dat wij in overleg met u afspraken over de prijs hebben gemaakt. Wij zijn namelijk van mening dat auto-onderhoud niet altijd duur hoeft te zijn. Door het onderhoud aan uw auto tijdig uit te laten voeren, bespaart u op eventuele reparatiekosten (die bent u vóór) en bovendien verkleint u de kans op pech. Hoewel het handig is als u bepaalde zaken aan uw auto zelf kunt voorkomen en onderhouden, is voor bepaalde werkzaamheden een bezoek aan een autogarage in Weert beter of zelfs noodzakelijk. Kom ten minste één keer per jaar naar onze autogarage, zodat u kunt blijven profiteren van goedkoop auto-onderhoud en zodat u veilig de weg op kunt.

Onderhoud auto: grote of kleine beurt?

Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw auto in Weert zijn er bepaalde vaste punten waarop gecontroleerd wordt. Daarnaast kunt u zelf aangeven of u graag wilt dat nog eens extra goed naar andere punten gekeken wordt. Tijdens een onderhoudsbeurt worden bijvoorbeeld de olie en de oliefilter vervangen. Ook worden andere belangrijke vloeistoffen zoals remvloeistof, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof gecontroleerd en, indien nodig, bijgevuld. Andere onderdelen worden gecontroleerd worden zijn de lucht-, interieur- en brandstoffilters, de bougies en de distributieriem. Daarnaast bent u ook voor onderhoud aan uw bestelbus of bedrijfsbus bij ons aan het juiste adres. Ook voor een algehele wintercheck kunt u bij ons terecht!

Kosten onderhoud auto

Wilt u vooraf weten wat de kosten van het onderhoud aan uw auto zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 06-21435196 of info@garagetomgielis.nl.

Contact