info@garagetomgielis.nl
Auto onderhoud

Auto onderhoud nodig in Weert?

Niets is vervelender dan wanneer uw auto u in de steek laat. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig autoonderhoud laat doen. Hiervoor kunt u terecht bij Garage Tom Gielis in Weert. Wij onderhouden uw auto en vullen bij elke onderhoudsbeurt uw onderhoudsboekje in. Uw auto levert dan bij inruil meer op en is meestal ook gemakkelijker te verkopen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u veilig de weg op kunt.

Garage Tom Gielis beschikt over moderne apparatuur waardoor ieder voertuig tot in de kleinste details snel en efficiënt gecontroleerd kan worden. Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen en echt vakmanschap. U bent bij ons dus altijd verzekerd van optimale kwaliteit!

Voordelig auto onderhoud

Bij Garage Tom Gielis doen wij niets zonder dat wij vooraf met u een afspraak over de prijs hebben gemaakt. Wij vinden namelijk dat autoonderhoud niet altijd duur hoeft te zijn. Door uw onderhoud auto tijdig te laten uitvoeren, bespaart u op reparatiekosten (die bent u vóór) en is ook de kans op pech kleiner. Het is handig als u bepaalde dingen aan uw auto zelf kunt voorkomen, maar voor bepaalde werkzaamheden is een bezoek aan een autogarage in Weert beter of zelfs noodzakelijk. Kom ten minste één keer per jaar naar onze autogarage, zodat u kunt blijven profiteren van goedkoop auto onderhoud en zodat u veilig de weg op kunt.

Onderhoud auto: grote of kleine beurt?

Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw auto in Weert zijn er bepaalde vaste punten waarop gecontroleerd wordt. Daarnaast kunt u zelf doorgeven waar u wilt dat nog eens extra goed naar gekeken wordt. Tijdens een onderhoudsbeurt worden bijvoorbeeld de olie en de oliefilter vervangen. Ook worden andere belangrijke vloeistoffen zoals remvloeistof, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Ook andere onderdelen worden gecontroleerd: de lucht-, interieur- en brandstoffilters, de bougies en de distributieriem. Daarnaast bent u ook voor onderhoud aan uw bestelbus of bedrijfsbus bij ons aan het juiste adres.

Kosten onderhoud auto

Wilt u vooraf weten wat de kosten van het onderhoud aan uw auto zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 06-21435196 of info@garagetomgielis.nl.

Contact