info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Auto reparatie

Auto reparatie in Weert

Autoreparatie is erg vervelend en natuurlijk zit niemand daar op te wachten. Bovendien komt het altijd ongelegen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig APK controle aan uw auto laat uitvoeren, zodat u veel mogelijke problemen kunt voorkomen. Garage Tom Gielis in Weert is er voor iedereen die een auto reparatie wil laten uitvoeren aan zijn of haar auto. Neem contact met ons op en we bekijken direct wat we voor u kunnen doen.

Autoreparatie hoeft niet duur te zijn!

Auto reparaties hoeven niet altijd duur te zijn, het ligt er vaak maar net wat er aan de hand is en om welke onderdelen van de auto het gaat. Door het tijdig laten onderhouden van uw auto is de kans op pech kleiner én bespaart u reparatiekosten. Het is daarom verstandig om minimaal één keer in het jaar uw auto te laten controleren tijdens een kleine of grote onderhoudsbeurt, zodat u kunt blijven profiteren van goedkoop auto onderhoud en vooral niet te vergeten: zodat u veilig de weg op kunt! Wij voeren onderhoudsbeurten uit voor een grote beurt en ook voor een kleine beurt. Garage Tom Gielis voert nooit reparaties uit zonder vooraf met u een afspraak te hebben gemaakt over de prijs. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Auto airco reparatie

Een van de meest voorkomende reparaties aan uw auto: airco reparatie. Het kan bij iedere auto gebeuren dat de airco niet meer koelt of slecht koelt. Als de airco helemaal niets meer doet, kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de compressor defect is. Neem in het geval dat uw airco kapot is of niet meer goed functioneert altijd even contact op met Garage Tom Gielis. Wij voeren veel auto reperaties uit, ook auto airco reparaties. Ongeacht de oorzaak van het defect zorgen wij ervoor dat uw auto gerepareerd wordt naar volle tevredenheid.

Overige diensten

Als allround autogarage in Weert kunt u bij ons terecht met ieder automerk. Maar naast een reparatie voor uw auto, bieden wij u ook nog vele andere diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan de winter- en de zomercheck, het vervangen van uw winter- en zomerbanden, de kleine én de grote beurt, of aan een APK controle. Bij Garage Tom Gielis hebben wij één belangrijk doel en dat is om ervoor te zorgen dat u zo veilig mogelijk deel kunt nemen aan het verkeer. 
 
Naast het onderhouden of het repareren van uw auto, kunnen wij u ook helpen met het in- en verkoop. Zo beschikken wij over ruim aanbod aan occasions. Bekijk hier onze occasions in Weert.

Plan direct een afspraak bij Garage Tom Gielis

Wilt u meer informatie omtrent de kosten van auto reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@garagetomgielis.nl of telefonisch via 06-21435196. Wij maken altijd met u vooraf een afspraak over de prijs, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Contact