info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Autobedrijf

Autobedrijf Weert | Garage Tom Gielis

Wilt u uw auto in regio Weert laten keuren, repareren of onderhouden? Voor excellente autoservice kunt u terecht bij Garage Tom Gielis, uw betrouwbare autobedrijf in regio Weert. Een persoonlijke aanpak, transparantie en optimale service staan bij ons centraal. Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid. Voor alle zaken omtrent uw auto kunt u bij ons terecht. 

Autobedrijf Weert: Een uitgebreid dienstenaanbod

Garage Tom Gielis beschikt over een zeer uitgebreid dienstenaanbod. Dit aanbod bestaat onder andere uit het APK keuren van uw auto, reparaties en onderhoud (grote en kleine beurt), banden en velgen service, airco reparaties en onderhoud en tevens de inkoop en verkoop van auto's. Door onze vakkennis en het feit dat persoonlijk contact voor ons erg belangrijk is, kunt u erop vertrouwen dat u een optimale service ontvangt bij Garage Tom Gielis, autobedrijf in Weert. 

Ook kunt u voor de belangrijke wintercheck voor uw auto bij ons terecht!

Optimale auto service regio Weert

Er zijn verschillende autobedrijven in Weert te vinden. Zo bevindt zich onze garage ook in Weert, waar u terecht kunt voor reparaties, onderhoud en in- en verkoop van auto's. We werken met álle merken auto's en gebruiken hoogwaardige onderdelen en apparatuur. Alles voor een optimale service! Wilt u uw auto APK keuren in Weert? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Heeft u interesse in de diensten van Tom Gielis, autobedrijf in regio Weert? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via telefoon (06-21435196) of via e-mail (info@garagetomgielis.nl). U kunt natuurlijk ook even langskomen. Wij staan voor u klaar met raad en daad.

Contact