Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.
info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Camper Service Limburg

Camper Service in Limburg

Wilt u zorgeloos op reis met uw camper? Hoe groot of klein uw campervakantie ook is, u wilt vanzelfsprekend veilig op uw vakantiebestemming aankomen. Zorg daarom dat uw camper in een uitstekende staat verkeerd. Garage Tom Gielis staat klaar voor uw camper service in Limburg. 

Camper Service Weert: compleet camper onderhoud

U maakt met uw camper veel kilometers. Dan wilt u er ook op kunnen rekenen dat de camper in alle omstandigheden doet wat hij moet doen. Garage Tom Gielis biedt bij camper service in Weert Limburg een compleet onderhoud van uw camper aan. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van campers tot 3.500 kg. Onze garagisten besteden veel aandacht in het controleren en voeren van onderhoud en reparatie. U kunt bij een camper service in Limburg rekenen op een volledige check op veiligheid en technisch onderhoud. Van reminstallatie, afvoer tot motor, aan alles wordt gedacht! Met ons camper onderhoud gaat u weer veilig op pad.

APK voor uw camper

Net als een personenwagen moeten campers voldoen aan de APK. Is de APK van uw camper bijna verlopen of zijn er gebreken die APK-afkeur zijn? Kies voor de camper service in Limburg en zorg dat uw camper weer veilig de weg op kan. Garage Tom Gielis is een RDW erkend autogarage in Weert die uw camper deskundig APK kan keuren. Wij kennen geen lange wachttijden. Neem contact met ons op en plan direct een afspraak in!

Camper onderhoud na de winterstalling

In veel gevallen wordt na de vakantie de camper een tijdje niet gebruikt en in een stalling geplaatst of staal de camper lang stil op de oprit. Wanneer u na de winterstalling weer met de camper de weg op gaat, is het belangrijk op voorafgaand een camper service in Limburg uit te laten voeren. Wij staan klaar om de conditie van uw camper na een lange stilstand te controleren. Accu, bandenspanning, koelvloeistof, watersysteem, stroom, verkeerslichten en meer; het zijn allemaal zaken die bij onze camper service in Weert worden meegenomen. Door het laten plegen van regelmatig onderhoud kunt u nog lang blijven genieten van uw camper. Daar dragen we bij Garage Tom Gielis graag ons steentje aan bij!

Zorgeloos onderweg? Plan nu uw camper service in Limburg!

Met periodiek onderhoud houdt u uw camper in topconditie en gaat u onbezorgd op vakantie. Garage Tom Gielis staat klaar om uw camper service in onze garage in Weert, Limburg uit te voeren. Onze werkplaats is volledig uitgerust om alle soorten onderhoudswerkzaamheden en reparaties van uw camper te doen. Zo geniet u niet enkel van uw vakantie maar nog jaren van uw goed onderhouden camper. 
 
Direct een camper service inplannen? Neem contact met ons op! Dan maken we direct een afspraak.
Contact