info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Klantenbeoordelingen

Klantencontactpagina

Heeft u iets te vertellen over Autogarage Tom Gielis wat u graag met ons én met anderen wilt delen? Dat kan op onze social media pagina's! Klik daarvoor op de betreffende pagina's hieronder en u wordt direct naar onze social media pagina's doorgestuurd.

Wat onze klanten vinden

sterren

Onze klanten beoordelen ons met 4.7 uit de 5 sterren!

Bij Garage Tom Gielis vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden. Daarom geven wij u de mogelijkheid om uw mening over ons openlijk te delen. Dankzij uw mening kunnen wij de kwaliteit van onze diensten beoordelen en indien nodig verbeteren. Het gaat daarbij niet alleen om het resultaat van uw auto, maar ook om uw beleving in onze garage. Bent u vriendelijke behandeld? Heeft u het gevoel dat u bij een deskundige autogarage bent? Dit zijn allemaal thema's waaraan wij graag aandacht besteden en daarom vinden wij uw mening belangrijk!

Laat een review achter

Wilt u graag een review over ons achterlaten, of wilt u juist reviews van anderen lezen? Dan zijn er een aantal kanalen waar u op terecht kunt:
 

 

Google Mijn Bedrijf
Op onze Google Mijn Bedrijf pagina vindt u onze bedrijfsinformatie, foto's, volgers en reviews die eerdere klanten hebben achtergelaten. Wij horen uiteraard graag ook uw ervaring. Plaats een review op onze pagina van Google Mijn Bedrijf! Google Mijn Bedrijf Garage Tom Gielis
Facebook reviews

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Garage Tom Gielis op onze Facebookpagina! U vindt hier bedrijfsinformatie, onze nieuwste occasions en klantenbeoordelingen. Wij hechten grote waarde aan onze service en kwaliteit. Laat een reactie of review voor ons achter! Zo kunnen wij onze service nóg meer verbeteren.

 

Wat onze klanten vinden

sterren

Onze klanten beoordelen ons met 4.7 uit de 5 sterren!

Klantreacties

Hieronder vindt u verschillende beoordelingen van Garage Tom Gielis

Gemiddeld wordt Garage Tom Gielis met een 4.7 uit 5 beoordeeld, gebaseerd op 50 reviews van Google, facebook en de telefoongids.

beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Vakmannen die meedenken. Welke auto je ook brengt; Altijd snelle en eerlijke service! Alles kan in overleg waardoor er bij het afrekenen geen verrassingen zijn. 100% tevreden! 22-09-2022
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Kon snel terecht met een airco die niet meer werkte vriendelijk geholpen en geen te dure rekening aanrader. 27-07-2022
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
27-05-2022
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
03-04-2022
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
14-02-2022
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Ik heb Garage Tom Gielis gevonden via Google en ik sluit me volledig aan bij de vele goede recensies. Ons 30 jaar oude campertje moest voorzien worden van een nieuwe APK + wat kleine reparaties. Tom is heel vriendelijk, professioneel, duidelijk in gemaakte afspraken, en de prijs is heel netjes. Aanrader! 17-09-2021
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Top autogarage in Weert! Tom denkt altijd met je mee. Aanrader! 25-05-2021
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 4 uit 5
Vriendelijk, auto was snel klaar en kon na oliewissel en kleine beurt dezelfde dag nog opgehaald worden 16-04-2021
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Goeie betrouwbare eerlijke zaak. Ik kom hier altijd voor onderhoud aan mij auto. 08-04-2021
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Zeer fijne garage! Tom is zeer klant gericht 18-02-2021
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Snelle en goede service voor een eerlijke prijs. 29-01-2021
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
al meerdere keren hier geweest voor onderhoudt aan de passat en blijf ook terug komen goede service en prijzen bedankt tom 16-06-2020
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Onlangs mijn auto aangeboden voor een upgrade bij Tom. Werd zeer netjes ontvangen en snel geholpen. De prijzen van Tom zijn zeer scherp en zeker voor andere klanten aan te raden. Je word door een professionele monteur met ervaring geholpen op de manier zoals je van een monteur mag verwachten. Gedurende de upgrade mocht ik zolang even over een vervangen voertuig beschikken wat erg handig was omdat het regende en het toch een eind lopen was geweest naar huis. Al met een hele goede ervaring met Tom en zal zeker in de toekomst daar mijn auto aanbieden bij reparatie , apk, of een grote beurt. Nogmaals bedankt Tom 28-04-2020
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Word altijd snel geholpen en levert kwaliteitswerk 15-09-2019
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Zeer tevreden over het onderhoud van onze bussen bij autogarage Gielis. 03-09-2019
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Echt een top vent auto goed gerepareerd betaalbaar goed service. Ik had pech op vakantie hij heeft mij op korte termijn me auto gerepareerd en wou me ook nog ff terug brengen en halen van en naar mijn vakantie bestemmingen badankt Tom. 03-08-2019
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Tom is een echte vakman met een geweldige service. Heb er APK en kleine reparatie laten doen en zijn super tevreden. Dank je wel Tom! 01-04-2019
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 4.5 uit 5
Service top tegen goeie prijs/kwaliteitsverhouding 16-08-2018
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Word altijd goed geholpen door Tom, heeft goede service en is betaalbaar! 19-04-2018
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Goede en snelle service. Werd ondanks de drukke eindejaarsperiode snel en vakkundig geholpen. Prijs is helemaal prima. Kwaliteit ga ik vanuit dat ie ook goed is (als de auto er weer een jaar en 30k km op heeft zitten weet ik ook dat de kwaliteit goed is. Dit is nl de eerste keer dat ik de auto hier in onderhoud heb). Service en vriendelijkheid helemaal top! Ik ga terugkomen! 11-02-2018
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Je wordt bij Tom altijd goed en snel geholpen, tegen een eerlijke prijs! 05-02-2018
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Zeer tevreden, heb meerdere auto's hier in onderhoud. In het kort : prijs / kwaliteit is in balans 05-06-2017
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Zeer snelle service! 28-12-2016
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
De eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk. Kan er altijd snel terecht en hij heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. 12-04-2017
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 4 uit 5
Perfecte garage met een enthousiaste jonge ondernemer. 30-01-2016
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Tevreden, allround vakmensen bij autogarage Gielis. Duidelijk in communicatie alsin afspraak is afspraak. 18-09-2017
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Naar tevredenheid alarm hersteld welke door vorige autogaragebedrijf niet helemaal goed was ge´┐Żnstalleerd. 23-11-2016
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Topservice 09-03-2016
beoordeelde Garage Tom Gielis
met een 5 uit 5
Tevreden over onderhoud 14-08-2017
Lees ook enkele beoordelingen via onze Google Plus pagina
Contact