info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Over ons

Over ons

In onze moderne, ruime autogarage in Weert bent u altijd van harte welkom. Hier bieden wij u graag een service die u ergens anders niet snel zal vinden. Wij hechten veel waarde aan prettig persoonlijk contact en dat zal u merken aan de manier waarop u begeleid wordt door ons, ongeacht de reden van uw bezoek. Dankzij de moderne apparatuur in onze autogarage in Weert kunnen wij iedere auto voorzien in onderhoud en reparatie. Ons gekwalificeerd personeel gaat altijd op een uiterst professionele manier te werk. Wij zijn niet merkgebonden, waardoor wij beschikbaar zijn voor iedereen en elk type auto. 

Garage Tom Gielis – korte lijnen

Door eenvoud, efficient werken en korte communicatielijnen weet Garage Tom Gielis zich keer op keer te onderscheiden. Het zorgt ervoor dat we de kosten laag kunnen houden en toch garant kunnen staan voor uitstekende kwaliteit. Onze klanten waarderen dat! De door onze garage ingekochte auto's kunt u in alle rust bij ons op locatie komen bekijken. Al onze auto's zijn van tevoren grondig gereinigd en hebben een technische controle ondergaan.

Garage Tom Gielis maakt het verschil

Bij Garage Tom Gielis staan we iedere dag voor u klaar. Of het nu gaat om het uitvoeren van een reparatie aan uw auto of om de inkoop of verkoop van een auto, we vinden altijd een oplossing voor u, zodat u uiteindelijk veilig op weg kunt. We zullen altijd tijd maken om u van advies te voorzien als u even snel een korte stop maakt bij onze garage. Voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto kunt u het beste vooraf even bellen om een afspraak te maken.

Garage Tom Gielis, een veelzijdige autogarage

Garage Tom Gielis is een veelzijdige autogarage. U kunt bij ons terecht voor:
  • Auto onderhoud
  • Airco service
  • Schadeherstel
  • Banden en velgen
  • Storingsdiagnose
  • APK 
  • Inkoop en verkoop
  • Camper onderhoud
 
Contact