Storingsdiagnose

Storingsdiagnose

Storingen of een defect aan uw auto kunnen hoge kosten met zich meebrengen en zijn daarnaast ook nog eens erg vervelend. Een storing komt namelijk altijd op een ongelegen moment. Om de ergernis van een onverwacht defect te voorkomen, kunt u uw auto daarom vóóraf, wanneer het ú uitkomt, naar de garage brengen voor een autodiagnose.

Storingen aan uw auto

Moderne auto's hebben veel elektronische onderdelen die essentieel zijn voor de motor. Deze sensoren of lampjes kunnen gevoelig zijn voor storingen. Als er een defect ontstaat (of dreigt te ontstaan) krijgt u hiervan een melding. Er gaat bijvoorbeeld een lampje branden. Als u deze signalen negeert en doorrijdt met een storing dan kan uw auto kapot gaan.

Wilt u bovenstaande voorkomen? Laat Autogarage Tom Gielis in Weert dan tijdig naar uw storing kijken. Met professionele en moderne diagnoseapparatuur gaan wij op zoek naar de oorzaak van uw storing. Als wij deze hebben gevonden, nemen wij eerst contact met u op. We stellen u altijd eerst op de hoogte van de te verrichten reparatie(s) en de kosten daarvan. Wij laten u en uw auto niet voor verrassingen staan!

Autodiagnose van alle merken en modellen

Met onze diagnoseapparatuur kunnen we alle merken en modellen auto's uitlezen. Hoe werkt een storingsdiagnose van uw auto? Wanneer er een storing is, dan maakt uw auto bepaalde codes aan die in het storingssysteem worden opgeslagen. Deze codes lezen wij uit en aan de hand daarvan stellen we een storingsdiagnose op. Een voorbeeld van zo'n code is bijvoorbeeld “P0170”, wat betekent 'mengsel te rijk'. Op die manier stellen we het probleem vast en bieden we u de best passende oplossing aan.

Meer weten over onze autodiagnoses in regio Weert? Kom dan langs of bel ons op 06-21435196 voor meer informatie.

Contact