Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.
info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Autogarage

Autogarage Weert

Een goede autogarage is voor iedere bestuurder onmisbaar. Bij Garage Tom Gielis, een autogarage in de regio Weert, kunt u terecht voor volledig onderhoud aan uw auto. Wij staan graag voor u klaar voor het uitvoeren van kleine of grote reparaties. Daarnaast voorzien wij u graag van deskundig advies, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Deze auto garage nabij Weert staat voor full-service onderhoud waar wij u graag wat meer over vertellen.

Diensten van autogarage Weert Tom Gielis

Auto garage Tom Gielis streeft ernaar om u op zoveel mogelijk vlakken van dienst te kunnen zijn. We zetten graag een aantal van onze werkzaamheden voor u op een rijtje. Feit is dat u bij deze autogarage in Weert met een goed werkende auto weer naar huis zult gaan. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Verwisselen van banden en/of velgen.
  • Storingsdiagnose
  • Schadeherstel. Schade aan uw auto is natuurlijk erg vervelend. Bij Garage Tom Gielis zorgen wij er dan ook voor dat dit snel wordt opgelost.
  • APK-keuring. De verplichte APK-keuring komt ieder jaar weer terug. Wij zorgen ervoor dat u na deze keuring weer veilig de weg op kunt.

Gebruikmaken van onze service?

Wanneer u schade wilt laten herstellen, het tijd is voor een APK-keuring of uw banden wilt laten verwisselen, kunt u altijd een afspraak maken bij onze autogarage rondom Weert. Garage Tom Gielis streeft naar een goede prijs-/kwaliteitverhouding en levert altijd een optimale service. Voor grote klussen kunt u een afspraak maken door ons te bellen op 06 21 43 51 96 of door het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kunt u voor korte vragen altijd even binnenlopen.

Contact