info@garagetomgielis.nl
Autogarage

Autogarage Weert

Een goede autogarage is voor iedere bestuurder onmisbaar. Bij Garage Tom Gielis, een autogarage in de regio Weert, kunt u terecht voor volledig onderhoud aan uw auto. Wij staan graag voor u klaar voor het uitvoeren van kleine of grote reparaties. Daarnaast voorzien wij u graag van deskundig advies, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Deze auto garage nabij Weert staat voor full-service onderhoud waar wij u graag wat meer over vertellen.

Diensten van autogarage Weert Tom Gielis

Auto garage Tom Gielis streeft ernaar om u op zoveel mogelijk vlakken van dienst te kunnen zijn. We zetten graag een aantal van onze werkzaamheden voor u op een rijtje. Feit is dat u bij deze autogarage in Weert met een goed werkende auto weer naar huis zult gaan. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Verwisselen van banden en/of velgen.
  • Storingsdiagnose
  • Schadeherstel. Schade aan uw auto is natuurlijk erg vervelend. Bij Garage Tom Gielis zorgen wij er dan ook voor dat dit snel wordt opgelost.
  • APK-keuring. De verplichte APK-keuring komt ieder jaar weer terug. Wij zorgen ervoor dat u na deze keuring weer veilig de weg op kunt.

Gebruikmaken van onze service?

Wanneer u schade wilt laten herstellen, het tijd is voor een APK-keuring of uw banden wilt laten verwisselen, kunt u altijd een afspraak maken bij onze autogarage rondom Weert. Garage Tom Gielis streeft naar een goede prijs-/kwaliteitverhouding en levert altijd een optimale service. Voor grote klussen kunt u een afspraak maken door ons te bellen op 06 21 43 51 96 of door het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kunt u voor korte vragen altijd even binnenlopen.

Contact