In- en verkoop

In- en verkoop auto's

Een auto kopen dat doet u niet zomaar. U wilt uw auto het liefst kopen van een persoon of een zaak die u vertrouwt. U wilt namelijk ook dat uw auto betrouwbaar is. Garage Tom Gielis in Weert biedt u betrouwbare auto's. Tevens zorgen wij voor de aflevering, garantie en het onderhoud aan uw auto. U kunt ons assortiment bekijken, maar u kunt ook contact met ons opnemen wanneer u een specifieke auto zoekt. Als deze auto nog niet bij ons assortiment hoort, dan kunnen wij samen op zoek gaan naar de auto van uw dromen.

Auto kopen Weert

Alle occassions in ons aanbod zijn door ons grondig nagekeken. Alle auto's worden APK gekeurd voordat zij in uw bezit komen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Tom Gielis: 06-21435196. Wanneer u bij ons een auto koopt, is het mogelijk om uw oude auto in te ruilen. Wij doen u dan een bod. Wij kunnen de waarde van uw huidige auto het beste beoordelen als u langskomt met de auto.

Maak een afspraak of kom langs op onze locatie. Wij staan altijd voor u klaar, wat voor vraag u dan ook heeft.Bekijk al onze occassions

Contact