info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
In- en verkoop

In- en verkoop auto's

Een auto kopen, dat doet u niet zomaar. U wilt namelijk dat uw auto betrouwbaar is. Vandaar dat u uw auto het liefst koopt bij een persoon of een zaak die u vertrouwt. Garage Tom Gielis in Weert biedt u betrouwbare auto's. Tevens zorgen wij voor de aflevering, garantie en het onderhoud aan uw auto. U kunt ons assortiment bekijken, maar u kunt ook contact met ons opnemen wanneer u een specifieke auto zoekt. Als deze auto nog niet in ons assortiment terug te vinden is, dan kunnen wij samen op zoek gaan naar een auto die het beste past bij uw wensen en uw budget.

Auto kopen Weert

Alle occasions in ons aanbod zijn grondig door ons nagekeken. Zo worden alle auto's APK gekeurd voordat zij in uw bezit komen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Tom Gielis:
06-21435196. Wanneer u bij ons een auto koopt, is het mogelijk om uw oude auto in te ruilen. Wij zullen dan een bod doen. Om de waarde van uw huidige auto juist te beoordelen kunt u het beste met uw auto langskomen bij de garage. 

Maak een afspraak of kom langs op onze locatie. Wij staan altijd voor u klaar, wat voor vraag u dan ook heeft.

Bekijk nu direct al onze occasions via onderstaande button!

Bekijk al onze occasions

 

Contact