APK onderhoud en reparatie | Garage Tom Gielis

Auto onderhoud: autoreparatie grote beurt, kleine beurt

Autopech is erg vervelend en natuurlijk staat niemand daar op te wachten! Daarom is het belangrijk dat u regelmatig APK onderhoud en reparatie aan uw auto laat uitvoeren zodat u dit probleem kunt voorkomen. Garage Tom Gielis in Weert is er voor iedereen die een autoreparatie grote beurt of autoreparatie kleine beurt wilt laten uitvoeren aan zijn of haar auto. Bij iedere onderhoudsbeurt vullen wij daarnaast ook uw onderhoudsboekje bij. Dit zorgt ervoor dat uw auto meer oplevert wanneer u deze gaat inruilen en ook verkopen gaat een stuk gemakkelijker met een actueel onderhoudsboekje. En niet te vergeten: wij zorgen er bij iedere APK onderhoud of reparatie voor dat u weer veilig de weg op kunt!

APK onderhoud of reparatie hoeft niet duur te zijn!

Auto onderhoud hoeft niet altijd duur te zijn, want door het tijdig laten onderhouden van uw auto is de kans op pech kleiner én bespaart u reparatiekosten. Het is daarom verstandig om minimaal één keer in het jaar uw auto te laten checken zodat u kunt blijven profiteren van goedkoop auto onderhoud en vooral niet te vergeten: zodat u veilig de weg op kunt! Garage Tom Gielis voert nooit reparaties uit zonder vooraf met u een afspraak te hebben gemaakt over de prijs. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Autoreparatie: grote of kleine beurt?

Bij het onderhoud aan uw auto zijn er een aantal zaken die standaard gecontroleerd worden. Indien gewenst kunt u daarnaast ook zelf nog punten aangeven waar wij even extra naar moeten kijken. Tijdens een autoreparatie kleine beurt wordt de olie ververst, vervangen we de filters en kijken we naar onderdelen zoals uitlaat, accu, remmen en lichten. Bij een autoreparatie grote beurt worden ook de wielophanging en het koelsysteem gecontroleerd, krijgen de remmen een schoonmaakbeurt en vervangen we de lucht- en brandstoffilters. Sla geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen, want wanneer u kleine gebreken te laat opmerkt bent u uiteindelijk duurder uit!

Wilt u meer informatie omtrent de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@garagetomgielis.nl of telefonisch via 06-21435196.

Contact