Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.
info@garagetomgielis.nl
Route Garage Tom Gielis is gevestigd aan de Leukerstraat 19-B in Weert, Limburg. U kunt onze autogarage gemakkelijk bereiken vanuit Noord-Brabant via de A2 uit regio's als Breda, Helmond, Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Komt u vanuit het zuiden uit regio's als Echt, Ittervoort, Nederweert, Ospel, Stramproy, Ittervoort, Budel en Heerlen? Ook dan zijn wij gemakkelijk bereikbaar!
Autoschadeherstel

Autoschadeherstel bij garage Weert

Schade aan uw auto is ontzettend vervelend. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wanneer u uw auto komt brengen, wordt er eerst gekeken wat precies de schade is. Aan de hand hiervan wordt er een schatting gemaakt van de reparatiekosten. Bij Garage Tom Gielis te Weert zorgen wij ervoor dat u na de reparatie met een glimlach op uw gezicht weer veilig op weg kunt. Neem voor meer informatie contact op met onze garage. Wij helpen u graag verder.

Soorten autoschadeherstel

Er zijn diverse soorten schade die aan een auto kunnen ontstaan. Het is belangrijk dat u na het ontstaan van schade snel contact opneemt met een schadeherstelbedrijf, zoals onze Garage Tom Gielis. Doorrijden met schade kan een negatieve invloed hebben op de verkeersveiligheid en kan zelfs nog meer schade aan uw auto veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een sterretje in uw ruit, dat door te lang wachten uitgroeit tot een grote scheur. Soorten autoschadeherstel die worden uitgevoerd zijn ruitschade, lakschade, deuken of schade aan bijvoorbeeld velgen, bumpers of koplampen. Bij Garage Tom Gielis in Weert zijn we van alle markten thuis en kunt u voor alle soorten schade terecht.

Laat autoschade herstellen bij Garage Tom Gielis

Voor schadeherstel in regio Weert bent u bij Garage Tom Gielis aan het juiste adres. Bij deze garage werkt een vakkundig team, dat u voorafgaand aan het herstel de juiste informatie verschaft over wat er gaat gebeuren. We streven ernaar uw auto zo snel mogelijk weer schadevrij te maken.

Contact