Autoschadeherstel

Autoschadeherstel bij garage Weert

Schade aan uw auto is ontzettend vervelend. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wanneer u uw auto komt brengen, wordt er eerst gekeken wat precies de schade is. Aan de hand hiervan wordt er een schatting gemaakt van de reparatiekosten. Bij Garage Tom Gielis te Weert zorgen wij ervoor dat u na de reparatie met een glimlach weer veilig op weg kunt. Neem voor meer informatie contact op met onze garage. Wij helpen u graag verder.

Soorten autoschadeherstel

Er zijn diverse soorten schade die aan een auto kunnen ontstaan. Het is belangrijk dat u na het ontstaan van schade snel contact opneemt met een schadeherstelbedrijf, zoals onze Garage Tom Gielis. Doorrijden met schade kan een negatieve invloed hebben op de verkeersveiligheid en kan zelfs zorgen voor meer schade aan uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een sterretje in uw ruit, dat door lang te wachten uitgroeit tot een lange scheur. Soorten autoschade herstel die worden uitgevoerd zijn ruitschade, lakschade, deuken of schade aan bijvoorbeeld velgen, bumpers of koplampen. Bij Garage Tom Gielis in Weert zijn we van alle markten thuis.

Laat autoschade herstellen bij Garage Tom Gielis

Voor schadeherstel in regio Weert bent u bij Garage Tom Gielis aan het juiste adres. Bij deze garage werkt een vakkundig team, dat u voorafgaande aan het herstel juist informeert over wat er gaat gebeuren. We streven ernaar uw auto zo snel mogelijk weer schadevrij te maken.

Contact